sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Simple Sprinkle on ollut valmiina jo lähes kuukauden mutta olen vain odottanut että joskus minä, kuvaaja ja päivänvalo kohtaisimme niin että olisi myös aikaa ottaa kuvat. Ja toki piti sitten odottaa myös että kauluriin mätsäävä pipo valmistuisi. Joten kaikki tämä tarkoitti että kauanhan se kestää että bloggaamaan asti valmiista neulomuksista pääsisi. Tänään päätin, että ulkoiluhetkellä taskussa mukana kulkeva puhelin saisi riittää kuvien ottoon, kun ei jaksanut eikä ehtinytkään kunnon kameraa hakea kun epäilyttävästi alkoi jo hieman hämärtää. Joten näillä kuvilla siis mennään.

Hieman oli hassua olla piiiiitkän tauon jälkeen neulekuvauspuuhissa eikä oikein tiennyt millaisen ilmeen naamalle vääntäisi. Pikkumies myös tuolla toisella puolellani kiljui ja polki jalkaa kun nyt kuvattiinkin äitiä eikä häntä ja vielä hänen suurimmalla aarteellaan eli äidin puhelimella, joten sekin show hieman pisti naurattamaan. 


n. 11.12.2012-1.2.2013 (en nykyään enää muista/jaksa/ehdi kirjata näitä ylös tarkalleen, joten saa sitten muistella että missähän tilanteessa mä TÄHÄN loinkaan silmukat, hmm...)
Novita Isoveli (keltainen ja valkoinen), Novita 7 veljestä vaalea harmaa ja Drops Karisma tumma harmaa
Kauluri 5mm, pipo 3.5mm ja 4.5mm
Kauluriin n. 240g, pipoon 155g

Varsinkin tuosta kaulurista (tuubihuivi ei istu mun suuhun) tykkään kovasti, pipo näytti ensialkuun melkoiselta teini-rasta-pipolta mutta en mä nyt tiedä, kai tuokin ihan jees on? Ainakin aika lämmin. Ja ainakin mies koitti vakuuttaa että "no ei..." kun kyselin että onko tää liian teini? En siis oikein tiedä mitä tykkään siitä, mutta katsellaan, se kait sen lopulta kertoo että tuleeko otettua käyttöön vai ei. Ei tuo nyt kuvassa niin kovin pahalta näytä ainakaan. Ja näyttää sopivan ihan kivasti oranssin takin kanssa, toinen talvitakkini on ruskea, ja sen kanssa olen myös todennut ihan hyväksi yhdistelmäksi nämä värit.

Eilen sitten loinkin silmukat yhteen uuteen neuleeseen, mutta se oli se yksi hys-hys johon olin itselleni luvan antanutkin, ja luultavasti ei ihan hirmuisen nopea valmistuva ole se. Toivottavasti jotain blogattavaa keksin ennenkuin taas vierähtää kuukausi hiljaiseloa.

20 kommenttia:

 1. Mulla on ollut sama vaiva: ei muka voi blogata kuin valmiista neuleista. Tokihan voi keskeneräisistäkin puhua, vaikka sitten hys- hys linjalla. Uusi settisi on iloisen värinen ja varmasti kiva myös ruskean kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Ja niin, pitäisi oikeasti opetella bloggaamaan välimatkallakin, eikä vain valmiista töistä. Hys-hys:stä tosin aika vaikeaa ettei paljasta mitään, mutta ehkä yritän jotain keksiä! :)

   Poista
 2. Onpa upeat neuleet ja ihanat nuo värit. Kuvaaminen on joskus pulmallista. Minä laitan kaiken aina skanneriin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heh, pitäiskö kokeilla tunkea neuleetkin skanneriin, se olisi varmaan mielenkiintoista! Neuleesta riippuen varsinkin :D

   Poista
 3. Kivat värit olet valinnut, hieno setti! Vähän oli samat aatokset rikkestä mutta kun se on niin lämmin niin vähät siitä sitten miltä se näyttää ja hienolta näyttää sun päässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy myöntää etten ole näitä edes käyttänyt sitten näiden kuvien ottamisen, mutta ehkä vielä, jos tulee vielä kylmempiä kelejä! Ei kyllä tarvitsisi tulla vain sen vuoksi että saisin näitä käyttää, tulee se talvi ensi vuonnakin :P

   Poista
 4. Hieno setti! Tuo simple sprinkle täytyis varmaan itsekin joskus tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Simple sprinkle on kiva malli neuloa ja käyttääkin, suosittelen!

   Poista
 5. Kaunis setti eikä yhtään liian teini. :-)
  Minäkään ei meinaa muistaa laittaa neuleista speksejä ylös vaikka ristipistoista suht tunnollisesti sen teenkin.
  Chromen kautta muuten kommentointi ei meinaa onnistua mutta muilla selaimilla kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla nykyään tuntuu että kaikki asiat pitää kirjoittaa ylös HETI tai muuten ne vaan unohtuu. Liikaa muistamista selkeestikin :)
   Ja okei, tuo on kyllä kumma juttu tuo kommentointiasia. Ongelmansa joka paikassa.

   Poista
 6. Aurinkoisen pirteä setti, sillä pärjää varmasti siihen saakka että kevätaurinko alkaa paistamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, aurinkoinen jos jotain! Kiitos kommentista!

   Poista
 7. Kivat värivalinnat, Simple sprinkle on mainio malli :)

  VastaaPoista
 8. Hienon setin olet neulonut. Raidat tuossa Rikke-myssyssä tekee siitä kivan persoonallisen eikä se mun mielestä ainakaan näytä liian teiniltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu, tykkään kyllä noista raidoista, yhdistää myös tuohon huiviin sopivasti.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!