sunnuntai 18. elokuuta 2013

Oma puseroni ja E:lle aloittamani raitatakki ovat edenneet ihan suht hyvää (tai ainakin tasaista) vauhtia, mutta vielä varsinaisesti valmista odotellessa pari muuta juttua. 

Kuten että kesä ois ihana olla aina, jos se tarkoittaa että iltapalaleiville saa täytteet omasta pihasta.


Ja että tuoretta mansikkaa saa kesäkuusta alkaen ainakin vielä elokuussakin omista ruukuista!Ja toisekseen, että meillä vietettiin jo 2-vuotissynttäreitä. Vasta äskenhän se oli se 44 senttinen kaksikiloinen pikkurääpäle ja nyt jo ihan tollanen pikkupoika. Aivan huippu höpöttäjä ja jekuttaja ja auto- ja mopomies.


Työtkin on alkaneet ja vaikka opiskelu pienen lapsen äitinä oli sekin aikamoista, on oma juttunsa myös olla viitenä päivänä viikossa oikeasti se 8 tuntia työpaikalla ja ehtiä sitten vielä kaikenlaista muutakin mitä on pakko ehtiä. Onneksi viikonloput on vapaat mistään kotitehtävistä tai tenttiinluvuista, ja varmasti uuteen arkirytmiinkin tottuu ajan kanssa.

Kertaanpa vielä että mulla on myös Instagram-tili jonne laittelen silloin tällöin kuvia arjen keskeltä, myös niistä neulehommista joskus, joten jos blogipäivityksiä joku kovasti kaipaa niin sieltäkin voi vähän kuulumisia löytää kuvien muodossa. Nimimerkki on paularox.

6 kommenttia:

 1. Nams mitä puutarhan herkkuja! Onnea kaksivuotiaalle :)

  VastaaPoista
 2. Onnea kaksivuotiaalle! Meilläkin asuu jo puolivuotias, tää on ihan käsittämätöntä tämä ajankulku. Tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen!

  VastaaPoista
 3. Onnea sankarille! Ja tsemppiä uudenlaiseen arkeen!

  VastaaPoista
 4. Onnea kaksivuotiaalle E:lle :) Suloinen poika!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut sankarille! Hui miten aika kuluu! :D Tsemppiä uuteen arkeen, mekin täällä samaa harjoitellaan...

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!