torstai 14. maaliskuuta 2013

Mitäs tää nyt on?!? Hysss....

17 kommenttia:

 1. Ihanilta langoilta ja kevään väreiltä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Ooo ihania! Odotan mielenkiinnolla, mitä noista tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä odotan että saan näyttää mitä noista tuli, jos vain saan valmista aikaiseksi ja mieluusti vielä sopivaan aikaan... ;)

   Poista
 3. Toisaalta aika hassua miten hyvälle mielelle tulee pelkästä laatikollisesta uusia lankoja. Ja jo pelkästä kuvasta laatikosta uusia lankoja jollain toisella. =D

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava laatikko! Minäkin ihmettelen, miten jo lankakuva voi tuoda niin suuren nautinnon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä itselläkin jo laatikon avaus tuntui hyvältä, kun pitkään aikaan tällaisia ei ole postipoika tuonut... eikä kyllä tarttiskaan paitsi nyt tartti ;)

   Poista
 5. Mita ajattelit tehda? Muakin kovasti houkuttaisi tilata jotain kivaa, mutta yritan nyt tuhota sukkalankojani, kun on viela tarpeeksi viileaa villalankojen neulomiselle. Nuo yksittaiset kerat ja kerien loput ei riita kovin pitkalle, joten teen vaihteeksi lasten sukkia. Sain pari paivaa sitten ekat valmiiksi, kaipa niille joskus joku ottaja loytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ainahan sa voit paljastaa spostitse! Ma sain illalla toiset lasten sukat valmiiksi ja vielakin jai pikkunottonen tuota lankaa. Ei riita sellaisenaan mihinkaan, mutta enka siita saa jonkun raidan johonkin juttuun... Viela kun jaksaisi paatella kaikki taman talven paattelya odottavat tyot. :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit!