keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Tässä on useassa blogissa viime päivinä pähkäilty miten seuraisi blogeja jatkossa, kun Google Reader ajetaan alas. Itsekin olen käyttänyt Readeria blogien lukemiseen ja hetken panikoin että mitä mä nyt oikein teen, mutta nopeasti päädyin kuitenkin sitten Bloglovinin käyttäjäksi ja nyt siivoan koko lukulistani Readerista ja Bloggerista koska ärsyttää kun päivityksiä näkyy siellä täällä. Bloglovinia pystyn käyttämään aika näppärästi sekä tietokoneella että kännykällä, joten oikeastaan ihan yhtä hyvä systeemi kuin Readerkin, ja siinä mielessä myös parempi, että Bloglovinista blogimerkintä aukeaa aika näppärästi sellaisenaan kännykänkin ruudulle jolloin kenties myös puhelimella jaksaa edes joskus näpytellä kommenttia kun ei tarvitse klikkailla edes takaisin aivan niin monta kertaa päästääkseen kommenttilomakkeelle asti.

Eli tämmöinen pieni vinkki asiaa miettiville, ja toisaalta myös halusin sanoa, että älkää suuttuko jos katoan bloginne ns. lukijaraadista, siivoilen vaan turhia seurantalistoja ja seuraan sitten juttujanne Bloglovinin kautta. Myös minun blogi löytyy sieltä.

5 kommenttia:

 1. Blogloviniin ei ainakaan minulla päivity kaikki blogit, jotka olen sinne lisännyt, ja päivittyy huomattavasti myöhemmin kuin Readeriin. Joidenkin blogien kohdalla on pitänyt lisätä blogi uudestaan Blogloviniin, sitten se on alkanut tunnistaa päivityksiä. Minä ainakin pidän sekä Readeria että Bloglovinia rinnakkain käytössä siihen saakka, että varmasti saan Bloglovinissa kaikki blogit päivittymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut ihan saman jutun, ainakin siis tuosta että osa blogeista päivittyy paljon hitaammin Blogloviniin kuin Readeriin! Olenkin tässä kytännyt aina molempia että näen meneekö päivitykset oikein, mutta mun luonnetta alkoi vaan ärsyttää tämä kyttääminen ;) Niinpä oon poistellut tilauksia Readerin/Bloggerin puolelta ja samalla tarkistanut että ko. blogit on myös siellä Bloglovinin seurantalistalla. Eli yritän luottaa että kun se siellä listallani on niin pitäähän niiden päivitystenkin ilmestyä... joskus :P Edelleen oon kyllä sitä mieltä että ois toi Reader voinut pysyä olemassa, helpompaa ois ollut :) Mut voihan sitä näinkin käyttää opiskeluaikaa... ;)

   Poista
 2. Minä olen nyt siirtynyt Feedlyyn, ja se on ihan ok. Päivityksetkin näyttävät tulevan samaan tahtiin Readerin kanssa. Kokeilen nyt vielä tuota Bloglovinia. Minustakin olisi Reader saanut pysyä. Kummaa.

  VastaaPoista
 3. Mää en oo ikinä innostunut bloglovinista, en tajua sitä :D Omani oon sinne lisännyt. Kai sitä vois tsekata, miten toimii, ennen kuin tyrmään.

  Tosin ite aattelin, et tuleepahan sit siivottua blogilistaakin. Kaikkea en kuitenkaan lue, hypin readerissa ne yli. Tavoite kun on vähentää nettiroikkumista ;)

  VastaaPoista
 4. Mä sain juuri klikkailtua kaiken Readeriin, kun muutaman päivän jälkeen tuli ilmoitus sen poistumisesta.. nyt yritän opetella käyttämään Bloglovingia.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!