keskiviikko 29. tammikuuta 2014Novita 7 veljestä
3.5mm puikot
Valkoinen 011 32g, punainen 549 49g
Sopivat omaan käteeni oikein hyvin, 
pieneen tai normaalikokoiseen naisen käteen siis
Tehty ajalla 19-27.1.2014Tit-ti-di-tit-ti-dii! Taas valmiit lapaset! Weehee!

Oikeesti. Ei oo tällä tahdilla valmistunu neuleita ainakaan kolmeen vuoteen jos silloinkaan! Kirjoneuleen tekeminen vaan on niin koukuttavaa ja se väkisinkin vie työtä eteenpäin kun haluaa nähdä kuvion etenemisen. Mun neuleaika ei todellakaan oo lisääntyny yhtään, mutta ehkä sitten oon vaan oppinu tehokkaaksi. Kirjoneule on niin parasta just nyt! En tiiä millon mä alan kokeilla sitä johonkin muuhun, nyt nää lapashommat on ihan in. Seuraavaksi ois jotain puikoilla itselle. 

Nämä nimittäin aion antaa äidilleni, joka varovasti on vihjaillut että hänkin voisi haluta. Kyllä mä tajuan jo yhdestä tai kahdesta viattomasta vihjeestä, joten äiti saa nämä! On sillä synttäritkin oikein pyöreiden lukujen verran kuukauden kuluttua, mutta ei nää nyt varsinaisesti mikään synttärilahja oo, ihan muuten vaan. Toivottavasti vaan mahtuvat äidin käteen. Menen aamulla samassa kyydissä töihin, joten ajattelin pamauttaa nämä silloin saajalleen käteen. Siksipä ajastan tämän merkinnänkin näkymään heti aamutuimaan, ettei vaan äiti ehdi käydä vakoilemassa etukäteen tätä asiaa.Nämä lapaset kyllä onnistui taas edellisiä harjoituskappaleita paremmin, jälki on vielä vähän tasaisempaa. Ja aloin myös sen verran välineurheilijaksi, että tilasin mahtavat tumbbublokit. Mahtavaa miten paljon ne auttoikaan mainion lopputuloksen saamisessa, lapaset nimittäin oli kyllä ihan ok siistit jo ennen blokkausta, mutta todella kapean oloiset, ja pelkäsin vähän että venyttääköhän se blokkaus liikaakin, mutta höpön höpön - kastelin lapaset läpimäräksi hanan alla, puristelin liiat vedet pois ja asetin yön yli blokkeihin. Aamulla odotti todella siistit, pehmoiset ja tasaisen siistit sekä valehtelematta senttejä levenneet lapaset. Ja siis silti tosi siistit! Ihmeellistä. Blokit tulivat postilaatikkoonkin heti tilausta seuraavana päivänä, joten en kyllä voi kuin suositella!! Eikä ole mikään maksettu mainos, ihan niinku mun blogissa sellaisia koskaan voisi ollakaan. Ihan tuolta Etsystä tilasin, mutta täällä ehkä vähän parempaa kuvaa.On nää kyllä aika iloisen väriset ja paitsi tuo maatuskakuvio, niin myös nuo raidat on kyllä tosi hauskat. Vähän Marianne-karkit näistä tuli. Nam!

10 kommenttia:

 1. Tosi kivat maatuskat! Nämä on ollut mullakin to do-listalla jo pitkään.: )

  VastaaPoista
 2. Oi, onpa hienot maatuskalapaset! :) Pitäisi itsekin saada aikaiseksi tehdä kirjoneulekinttaat. Tumppublokit on kyllä varmasti kätevät. Omalla kohdalla oon huomannut että pingottaminen tekee kirjoneulelapasille ihmeitä!

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Taidan tehdä tuollaiset siskolle :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit ja miten tasaiselta näyttääkään, wau!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille ihanista kommenteista!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!