sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Jotain eroa näissä kuvissa on siihen edelliseen postaukseen... 
Eikö ne olekaan ne samat pöllöt... Novita Nalle
Puikot 2.5mm
Ohjeen pienimmän lapsen koon mukaan neulottu,
sopivat 2,5-vuotiaan käteen pienellä kasvunvaralla
Tehty ajalla 11-18.1.14

No ne on nyt pojan pöllöt! Pienemmät puikot ja sama lanka sekä ohjeen koko kuin edellisissä tuottivat oikean kokoiset lapaset. Jes! Nämä myös vaikuttavat ihan lämpöisiltä ja käsiala on sen verran parempaa että kovin pahoja muhkuroita ei tullut mutta lapaset eivät siltikään ole liian löysät eli lämmittänevätkin. Tästä voidaan ehkä kokonaisuudessaan päätellä, tai ainakin arvailla, että mun kannattaa käyttää kirjoneuleen teossa ohuempia puikkoja, kuin yleensä käytettävälle langalle valitsisin, saadakseni sopivaa käsialaa aikaiseksi.

Olen huomannut myös, että kirjoneuleen teko on itseasiassa aika nopeaa, kun aina haluttaa nähdä miten kuvio etenee! Näiden kanssa siis on pitkästä aikaa joutunut joustamaan hieman nukkumaanmenoajastakin kun haluan vielä nähdä miltä ton seuraavan kerroksen jälkeen näyttää.Pöllötkin näissä pienissä lapasissa näyttävät vähemmän vihaisilta kuin edellisissä, jopa ihan söpöiltä. Poikakin vaikutti tykkäävän, vaikka sisällä sovittaessa pitikin houkutella ja vähän lahjoa herkuilla... Ulkona kuitenkaan ei ollut ongelmaa pitää näitä, kaipa hänkin on jo oppinut että ulkona tulee kylmä jos ei ole käsineitä. Ei sillä että näillä näissä yli (tai alle, miten sen nyt ajattelee) 20 pakkasasteen lukemissa tarkenisi, mutta automatkalle passasivat käyttöön ihan hyvin.


Kukkuu!


Ne edelliset lapaset päätyivät lopulta 6,5-vuotiaan serkun matkaan täällä käydessään, olivat ihan hyvät hänelle. Olisi ne tosiaan omaankin käteeni menneet juuri ja juuri, mutta paremmin hänelle ja varmasti tulee käyttöönkin todennäköisemmin kuin itsellä. Voisin ehkä eri väreissä tehdä joskus itsellenikin kyllä pöllöt kuin ihaniahan nuo ovat, mutta seuraavaksi ehkä jotain muuta mallia puikoille!

12 kommenttia:

 1. no tulipa söpöt! ja ihanat kuvat kummipojasta :) määkin oon nyt haaveillu tollasesta lakista näillä pakkasilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On se kyllä semmonen söpöliini <3 Toi lakki on muuten kokolapun mukaan 6-8-vuotiaille... saattais sieltä löytyä isompiakin vielä ;)

   Poista
 2. Ihana neulemalli sinulla, mainiot kuvat :) Ja kauniit lapaset. Minä neuloin samanlaiset omalle kummipojalleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aika hyvin se suklaapalkalla suostui nyt kuviin ;)

   Poista
 3. Aivan ihanat! Ja niin tasaista tuo sinun kirjoneulejälki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No täytyy myöntää että aika nopeasti se on siitä tasoittunut! Kai olen nyt ollut niin innokas opettelemaan ja yrittämään :) Jee jee :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit!