torstai 17. lokakuuta 2013

No niin, ei niissä lapsen sukissa niin kamalan kauaa mennyt, vaikkakin tämän asian nyt voi aina ottaa miten päin vain.  Pari viikkoa 2-vuotiaan sukkiin lienee jonkun mielestä melkosta hidasteluhommaa mutta oon aivan tyytyväinen tähän. Paitsi että aika käy kyllä vähiin tällä tahdilla ehtiä näitä niin sanottuja syksyn pakollisia neuleita tehdä tai edes aloittaa. Noh, teen mitä ehdin ja hyvä niin.
 

Lapsen sukat, 2-vuotiaalle joka käyttää koon 26 talvikenkiä
Sandnesin Sisua ja Lanettia noin 50g
Puikot 2.5mm
Tehty noin ajalla 4.-17.10.13

Värit tuossa ekassa sukkakuvassa on ihan liian haaleat, oikeasti tuo vessamme kauniissa ympäristössä otettu kuva on lähempänä totuutta vaikkei ihan oikeassa sekään. Mielellään olisin kuvannut sukat pojan jalassakin, mutta ei kiinnostanut just silloin niitä pukea ja toisaalta kuinka paljon lisäarvoa näin perusjuttujen esittelyyn sellainen kuva olisi tuonut. Pääsinpähän bloggaamaan aiemmin kuin jos olisin jäänyt odottamaan toiseen päivään.


Toisen sukan loppupuoliskolla alkuperäiset värit loppuivat, joten siinä jalkaosassa on sitten käytetty erilaista vihreää ja sinistä. Ei haittaa yhtään.

Loin sukkiin muistaakseni 60s, mikä on naurettavan paljon 2-vuotiaan sukkiin koska nehän tietysti venyy paljon, mutta eipähän ainakaan kiristä vaikka varren alla olis sisähousun ja villahaalarin lahjetta paksusti.

3 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!