sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Ajattelin että saisin uudet sukat valmiiksi itselleni syntymäpäivälahjaksi, ja kyllähän ne sitten neulomisen osalta valmistuikin jopa ihan alkuillasta tänään, mutta sukkaplokissa pingotus ja täten päättely meni aika tiukille. Kuvien ottoa varten vähän huijasin, kuivasin vielä märät sukat lämmitettävällä pyyhetelineellä prosessia nopeuttaen jotta sain sukat vedettyä jalkaan - langat päättelemättä, kun niin kovasti halusin nämä päästä tänään esittelemään.

Eli tässä Araucanian melkoisesta värioksennuslangasta ja ruskeasta Nallesta tehdyt Broken Seed Stitch -sukat.

20.7.2012-23.6.2013
Araucania Ranco Multy (335) ja Novita Nalle (ruskea 673)
Puikot 2.5mm
Kulutus Rancoa 33g ja Nallea 63

Tuosta Rancosta alunperin olin tekemässä jotain ihan muita sukkia yksinään, mutta se oli niin järkyttävän värinen sotku, että en vaan kyennyt jatkamaan. Minusta näissä sukissa ei tuo pintakuvio kyllä näillä värivalinnoilla pääse samalla tavalla oikeuksiinsa kuin joidenkin muiden bloggaajien versioissa, mutta ihan kivat nämä on kuitenkin. Valkoisen yksivärisen langan kanssa olisi voinut olla kivempi, mutta kun sellaista ei omista varastoista löytynyt niin valitsin ruskean. Ainakin nämä ovat sentään kivemmat kuin ne toiset alut olivat... Kuitenkin mulla haluttaisi päästä tuosta langasta eroon, joten saatanpa jopa aloittaa pienelle matkalle mukaan otettavaksi käsityöksi kuitenkin jollain mallilla sukat tuosta yksinään. Järkevää, eikös vain?!


Tulin vissiin uuden vuosiluvun myötä niin vanhaksi ettei runosuoni syki sitten ollenkaan, joten enpä keksi näistä enempää tarinaa. Sukat, ihan kivat, ja parasta että jotain sain valmiiksi! Kiitos kaikille valmistumisen johdosta onnitelleille. Jos tätä blogia lukee joku Turussa päin majaileva niin jos oikein sattuma käy niin mut saattaa bongata lähipäivinä sieltä suunnalta... Saa moikata jos tunnistaa, ja jos on vinkkejä missä siellä on kätevä ja helppo käydä vaikka lapsen kanssa hengailemassa ja touhuamassa niin saa kertoa, ainakin yks päivä olis tarkoitus pyhittää ihan vain siellä kaupungissa katsellen ja oleillen, vaikka jossain puistossakin oleskella. Ja lapsiystävällisistä hyvistä ravintoloista olisi myös kiva saada vinkkejä!


5 kommenttia:

 1. Aika kivat sukat kumminkin tuli :).

  VastaaPoista
 2. Hienot sukat! Ja onnea synttäreiden johdosta! :)

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet synttärionnittelut! Ja ihanat sukat, malli meni ehdottomasti kokeiltavien listalle kunhan helteet helpottavat ja villalangat alkavat taas houkutella, kiitos linkistä! =)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Turkuun! Jos olette nyt viikonloppuna kaupungissa niin ehdoton paikka, jossa piipahtaa on keskiaikamarkkinat. Toinen lapsiystävällinen paikka on ehdottomasti Kupittaan Seikkailupuisto, jossa on lapselle tekemistä ja ihmettelemistä.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!