torstai 25. huhtikuuta 2013Välietappi.

16 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon välietapin saavuttamisesta!

  VastaaPoista
 2. Onnea välietapin saavuttamisesta!

  VastaaPoista
 3. Jes! Onnittelut! :)
  t. Riikka

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon kaikille! :) Jotenkin tätä on vaikea pitää paljon minään, kun se tähtäin on siinä seuraavassa tutkinnossa, mutta kyllä se ainakin selkiyttää etenemistä kun yksi tutkinto on koottu ja paperit saatu. Jotenkin vaan ei osaa ajatella että oikeastaanhan tää on samantasoinen juttu kuin aiempi amk-tutkinto, että kyllä tääkin jo JOTAIN on kuitenkin... :)

  VastaaPoista
 5. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!