sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Ajattelin, että olisi mukava muistaa päiväkodin hoitajia näin joulunaikaan jollain pienellä lahjalla. Ovathan he tehneet E:n päiväkotiuran aloituksesta niin onnistuneen ja tykkäämme kaikista osaston hoitajista. Olen lukenut aika ristiriitaisiakin kommentteja siitä, nähdäänkö nämä muistamiset tärkeinä tai täysin turhanpäiväisinä mutta ajattelisin että pienestä lahjasta tuskin ainakaan kauheasti mitään haittaa kenellekään on, ei vie kovin paljon tilaa jos ei tulekaan käyttöön. Nämä meidän lahjomukset ovat siis kirjanmerkit ja voisi kuvitella että aika iso mahdollisuus on että hoitajat joskus lukevat jotain niin, että kirjanmerkille voisi olla ihan käyttöäkin.


Käytin näihin niitä niin sanottuja jämälankoja ja eipä näistä jämistä yhdestäkään päästy vieläkään kokonaan eroon, sen verran pieni kulutus oli näissä pienissä töissä. Minusta näistä kaikista tuli aika nättejä ja aivan käyttökelpoisia. 


Kirjanmerkit
Lace Bookmark violetti Araucania Ranco Solid, 2.5mm puikot, 4g
  Trellis Lace Bookmark violetti Wetterhoff Sivilla, 2.5mm puikot, 4g
Flourish Bookmark  pinkki SandnesGarn Lanett, 2.5mm puikot, 6g
Diamond Lace Bookmark turkoosi Drops Alpaca, 2.5mm puikot, 7g
Kaikki tehty ajalla 23.11-8.12.12

Uskallan nämä täällä blogissa näyttää, vaikka annammekin nämä tarhantädeille vasta joulun alla, koska tuskinpa he tätä blogia lukevat. Jos sattuisivat lukemaan ja rivien välistä tunnistamaan niin pitänevät omana tietonaan yllätyksen pilaamisen.

Jotain siis valmistui, nyt sitten onkin pulma että minkä noista pikkasen suuremmista keskeneräisistä valitsisin seuraavaksi edistettäväksi, mieluiten jonkun joka voisi valmistuakin suhteellisen pian...

5 kommenttia:

 1. no niistähän tuli kivat! ja uniikit keskenänsä, saavat "tädit" vertailla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se onkin mietintäjuttu että kenelle mikäkin! On kyllä joku ajatus mutta toivottavasti osuu yksiin ettei kukaan ajattelisi että joku toinen olisi ollu kivempi... :)

   Poista
 2. Ihania kirjanmerkkejä! Hieno idea ja koska eivät ole suuritöisiä, saattaisin minäkin innostua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä näistä kannattaa innostua, tekee yhdessä illassa jopa yhden kappaleen jos parikin tuntia aikaa! Jopa minä ehdin tuon Lace Bookmarkin tehdä yhden illan aikana lapsen mentyä nukkumaan ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!