perjantai 29. heinäkuuta 2016


Lankana Drops Karisma, vajaa 800g
  Puikot 4.5mm
Aloitettu pikkuveljeä odottaessa 25.10.2014 (!), 
valmis 28.7.2016
Aktiivisesti työstetty ehkä touko-heinäkuu '16?

Voi sitä tunnetta, kun saa neulottua valmiiksi itselleen uuden vaatteen, uskomaton ilo mikä siitä seuraa, varsinkin näin useamman vuoden tauon jälkeen! Niin huippua. Ja kun päättelee langat, tekee muut viimeistelyt (tässä tapauksessa nappien ompelut), pukee valmiin neulomuksen päälleen ja tykkää siitä niin johan sitä meinaa vähän ylpeäksikin heittäytyä! 


Olin kovin toiveikas, että saan Aavan mökkireissulla valmiiksi, joten imetyskelpoisten vaatteiden lisäksi otin mukaan myös Noshin tunikan jotta saisin kuvaan neuleen alle päälleni jotain muuta kuin nuo pian puolitoista vuotta käytössä päivästä toiseen olleet t-paidat. Kummasti olo muuttuu erilaiseksi sen mukaan mitä vaatetta on päällä, jopa hieman naiselliseksi tässä kohtaa, kaikessa bad hair day (life) ynnä muissa sellaisissa tunnelmissaankin.


Vähän mua jännitti josko tuosta neuletakintapaisesta tuleekin liian iso mulle, ja kyllähän tuo kieltämättä iso on (alunperinhän ajattelin että menisi sen raskausvatsankin kanssa!) mutta ei minusta liian iso, vaan just sellainen ihana kääriytymistakki ja lämmike kuin sen kait on tarkoituskin olla.


Karisman neulominen oli mukavaa ja vaikka tämä työ söikin hurjasti lankaa ja tuntui että silmukoita saa tehdä ainakin tuhatmiljoonaa niin kyllä työ kuitenkin lopulta aika sutjakkaasti eteni kun vauhtiin pääsi, kun ei ihan ohuesta langasta ole kyse. Ehkäpä hieman sileämpi lanka toisi mallineuleen paremmin esiin kuvissakin (ainaoikean ja helmineuleen) mutta kyllä mielestäni luonnossa ne erottuvat ihan mukavasti.


Lanka ja napit on ostettu Nappi Kikasta, kahta kerää lukuunottamatta jotka hain Kärkkäiseltä kun alunperin tähän ostamani lanka ei riittänyt ja Nappi Kikasta löysin enää kolme kerää lisää ja toiset kolme täytyi hommata. Huivineula löytyi Lankamaailman valikoimista.


Mieskin pääsi pitkästä aikaa blogikuvaushommiin ja vähänhän tuo vaikutti olevan puolin ja toisin haussa että mites tää homma menikään. Mut aivan kivoja kuvia saatiin silti! Ehkä näistä vähän edes välittyy se fiilis valmiista neuleesta, ahh, niin ihanaa, ja eikun uutta puikoille!

Vielä loppuun mainostan sitä mun blogin Facebook-sivua, menkääpä tykkäilemään: https://www.facebook.com/paulanneuleet/

2 kommenttia:

  1. Oikein kiva. Syytä ollakin vähän ylpeä!

    VastaaPoista
  2. No mutta, onnea uudelle neuleelle! Tää on kyllä mahtava malli. Mutta vaikka paljon neulonkin niin en tiedä että riittäisikö minulla sinni tuohon, liian paljon pelkkää helmineulepintaa ilman mitään kommervenkkejä. Mutta mä olenkin outo :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!