lauantai 1. maaliskuuta 2014

Vaihteeksi tähän valmiiden neuleiden esittely -blogiin väläytys keskeneräisestä. Vielä ei oikein istu ihan niin hyvin harteille kuin toivon lopputuloksen tekevän, ja kaulus on vielä mietinnässä kun mitään pooloa en halua, mutta näkeehän tästä vähän osviittaa mitä on tulossa... Vielä tummaa harmaata on tulossa värikavalkadiin lisänä ja nuo jo käytetyt toistuvat myös myöhemmin helmassa ja hihoissa, jollain tapaa.


10 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää. Välipostaus Mesasta on huippuhyvä idea, kun kyse on noin erikoisesta rakenteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mua kyllä oikeesti jännittää että mitä tästä tulee. Ehkä joudun tekemään lisääkin välipostauksia jos alan arpomaan että onko hyvä vai ei...

   Poista
 2. Uskomattoman upea.
  Mukavaa viikonloppa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää, vilauta ihmeessä seuraavaakin vaihetta! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatanpa vilauttaakin. Nyt on toinenkin hiha puhkottu ja kohta saatankin kaivata jotain mielipiteitä, katsotaan, katsotaan... :)

   Poista
 4. Ma voisin nahda sulla esimerkiksi venepaantien, mutta en tieda, miten se sopii tuohon kuvioon. Crowl neck -tyyppinen loysahko, lievasti laskeutuva kaulus voisi olla toinen vaihtoehto. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä nyt toistaiseksi tein tuohon parin kerroksen joustimen jotta sain tuon asettumaan hieman paremmin että pystyin arvioimaan hyvän kohdan aloittaa toinenkin hiha. Tuolla ratkaisulla kaulus ei kyllä oikein vielä miellytä. Vähän sellainen laskeutuva poolokaulus juttu siinä alkuperäisessä mallissa on, mutta haluaisin mieluummin avonaisemman koska luulen että tää on tarpeeksi lämmin neule jo muutenkin. Mutta en tosiaan oikein tiedä mitä tekisin kun tuota raitaosuutta ei oikein viitsisi kovin paljoa lähteä purkamaankaan muokkauksen yhteydessä ettei tuo muoto mene aivan rikki. Niin täytyy nyt miettiä sitten vielä että pitäisikö kuitenkin neuloa vaan korkeammaksi tuota kuvassa näkyvää ja antaa rullautua... en tiedä, hankalaa.

   Poista
 5. Toi on just yks niistä "pakko saada" -malleista. Hyvältä näyttää tähän mennessä!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!