lauantai 4. tammikuuta 2014


Kyllä kai jokaisessa vähänkään uskottavassa neuleblogissa on joskus oltava tällaisiakin kuvia?! Hairahduin siis lankakauppaankin käydessäni vähän ale-shoppailemassa vaatteita. Tarkoitus oli hankkia lapaslankaa (Karismat taka-alalla, tietysti taas punakeltaista) ja sitten huomasin nuo neon-langat ja muistin Soilen ihanat raitasukat... Luvassa siis kirjoneuletta itselle sekä apinointi-sukat myös itselle. Joskus!

10 kommenttia:

 1. Kyllä pitää olla tuollaisia kuvia, vaikka täytyy tunnustaa, että itse en enää ilkeä edes ottaa moisia kuvia. Sulla tosin on varsin maltilliset ostokset. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on maltilliset, mutta olemassaolevan lankavaraston koon ja neulomisajan huomioiden ois ollut ehkä parempi jättää nämäkin ostokset ostamatta. Mutta mitä sitä ei tekis blogiaan varten ;)

   Poista
 2. Kyllä pitää! Ihania värejä.. :) Taisit juuri vähän motivoida minua vähentämään jemmaa vielä vähän, että pääsen parin vuoden tauon jälkeen inspislankaostoksille! :) Aah, tulee olemaan niiiin kivaa, kun ei jemmalangat kuiskua takaraivossa! :) No okei, viime kuussa ostin isän lahjaneuleeseen langat, mutta sitä ei lasketa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mulla kyllä sitä jemmalankaa on enemmän kuin tarpeeksi ja silti sorruin. Ou nou :D

   Poista
 3. Ihania lankoja :) myydäänkö täällä jossain karismaakin?

  Mulle tuli tänään postissa 1,4 kiloa lankaa, piti salakuljettaa ne kotiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo salakuljetus langan suhteen on niin tuttua ;D

   Karismaa löytyi Nappi-Kikasta, oli vaikka mitä värejäkin!

   Poista
 4. Hi hii, kuten Soile taidat apinoida minua, tein omat raitasukkani juuri tuosta Fluormanian väristä ja yllytin hullua. :) Kivat sukat niistä tulee, miten vain neonia jalkaan laittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaaaaaaa, niin päin se olikin! Olinhan mä sunkin sukkia kommentoinutkin, höh höh. No, sinä olet siis varsinainen esikuva tälle(kin) apinalle ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!