sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Aloitinpa hyvinkin sen Simple Sprinklen, ja siinäpä vasta neulomus jota ei malttaisi laskea käsistä! Iltaisin yleensä pojan mentyä nukkumaan olen työn ottanut edistettäväksi ja kovasti tekisi mieli jäädä television eteen sitä tekemään vielä maagisen kello kymmenen jälkeen jolloin yritän viimeistään painua pehkuihin aina itsekin jotta saisi jonkinlaiset unet, herätyksiä kun siis öisin riittää. Edistymistahti on siis kaulurilla (tai mikä lie tuubihuivi se onkaan!) sellainen, että varmasti tälle vuodelle saan vielä valmistuneen työn esittelyyn tällä vauhdilla!


Tänä viikonloppuna olemme olleet pojan kanssa pelkästään sisätiloissa hänen ollessa hieman kipeä, ja olen samalla sitten virittänyt itseäni joulutunnelmaan. Jouluradio on soinut pitkin päivää ja laitoimme myös tuon hienon kuusemme olohuoneeseen. Pojan leikkitilan säilyttämisen vuoksi ison, oikean, kuusen mahduttaminen aika pieneen olohuoneeseen olisi hieman haastavaa, mutta totesin äkkiä että tämä lienee muutenkin hyvä ratkaisu, E kun ehti ensimmäisen viiden minuutin sisällä jo kaataa koko kuusen ja vähäisetkään koristeet eivät toki saa olla kuusessa rauhassa kovinkaan kauaa. Tarhassa tontut ja joulukuuset ovat tulleet ainakin sanoina tutuiksi ja tonttuja pitää kokoajan siirrellä kuuseen ja kuusesta pois. Vielä poika tuskin joulusta varsinaisesti mitään ymmärtää mutta osaa kuitenkin selkeästi ihastella näitä koristeita. Voin vain kuvitella kuinka paljon aivan oikea kuusi runsaampine koristuksineen kiinnostaisi, se kun vielä olisi kokoajan sopivasti kulkutielläkin...

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on tänä vuonna vain tuollainen pikkuinen pöytäkuusi, kun iso kuusi koristeineen ei varmasti kauaa saisi olla rauhassa, eikä äiti jaksaisi koko ajan olla vahtimassa ja kieltämässä, kun muutenkin tuo poika tuntuu keksivän kaikki ne kielletyt asiat. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samanlaisia tuntuvat olevan, kas kummaa ;) Ehkä sitten tilanne olisi toinen, jos olisi niin paljon tilaa, että se kuusi ei aivan jatkuvasti olisi siinä tyrkyllä tutkittavaksi ja tönittäväksi :) Mutta josko vuoden kuluttua ymmärrystä olisi sen verran tullut lisää että uskaltaisi pariksi viikoksi sen hankkia tunnelmaa luomaan... Saa nähdä! ;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!